top of page

Wie zijn we?

Een kleine voorstelling

Vanessa Bae

Mijn naam is Vanessa - oprichter van N°1 Esthetics en N°1 Agency.
N°1 Agency bestaat al iets langer vanwege mijn passie voor entertainment.

Op mijn 17de stond ik voor de lens als model en ontdekte al snel de wereld van entertainment. Zo heb ik als figurante leuke boekingen gehad voor televisie en andere media, of stond ik in het weekend als Gogo danseres in een discotheek. Dit is jarenlang een bijverdienende hobby geweest tot het me interessant leek mijn connecties samen te voegen in een bestand van artiesten en hen op weg te helpen met leuke opdrachten.

Sinds 2019 kan men artiesten boeken via mijn website www.n1agency.be en binnenkort komt er een leuke webshop bij! 

Als ondernemende mama van een prachtige dochter hoop ik een goed voorbeeld te zijn voor haar. Want zelfs ondanks mijn invaliditeit blijf ik ambitieus en ondernemen.

Zo startte ik ook N°1 Esthetics op na mijn ervaring met Turkse esthetica. De mogelijkheden daar laten niets aan de verbeelding over. De esthetiek staat daar 100% on point, daar mogen België en Nederland wat van leren.

Als je even de tijd neemt om mijn recensie te lezen zal je merken dat deze onderneming werd opgestart om anderen te kunnen helpen en gelukkig te maken. Hetzij met mooie tanden, haartransplantatie of plastische chirurgie - die betaalbaar zijn én de beste resultaten behalen. En ik ben trots om dit te kunnen doen.

Vanessa ceo n1 esthetics hair and beauty istanbul_edited.jpg

Ruhi Yazici

N°1 esthetics ruhi gids istanbul

Ruhi begeleidt tours door heel Turkije, maar zijn geboortestad Istanbul heeft een speciale plaats in zijn carrière. Naast zijn gasten kennis te laten maken met wereldberoemde historische bezienswaardigheden van Istanbul als docentgids, doet hij speciale wandeltochten en hop-on hop-off stadsontdekkingen waarbij hij zijn gasten meeneemt naar onontdekte buurten, historische gebieden, straten, kroegentochten, fancy plaatsen, clubs, restaurants en neemt ze mee op een schattenjacht van kunst en muziek in Istanbul. De oude stad met de Grand Bazaar en nepkledingmarkten zijn de meest favoriete van zijn klanten.

Dit is wat hij voor je doet;
• Hij zorgt goed voor zijn mensen
• Aangenaam gezelschap
• Geen taalbarrière in Engels en Turks
• Veiligheid gegarandeerd
• Geen valsspelers in de buurt

(parfumjongens, bedelaars, verkopers)

• Privé auto

• Gratis hotspot

• De hele dag beschikbaar

• Controleert de rekeningen

• Bemiddelaar voor je inkopen

Dr. Mehmet Agirnasligil

Onze artsen

Dr. Mehmet Agirnasligil

​De beroepspraktijk van specialist Dr. Mehmet Agirnasligil omvat alle aspecten van operatieve, chirurgische en cosmetische tandheelkunde, waaronder endodontie, chirurgische endodontie, restauratieve tandheelkunde, smiledesign (laminaatfineer en volledige veneers) en implantologie. Hij streeft naar superieure resultaten en staat bekend om zijn gedetailleerde behandelplannen, waarbij rekening wordt gehouden met alle kenmerken van de patiënt, zoals de omliggende weefsels en gezichtskenmerken. Door zijn karakter dat belang hecht aan details, biedt hij de meest accurate benadering van de patiënt door de factoren te voorzien die het behandelresultaat negatief kunnen beïnvloeden. Hij weerspiegelt de conservatieve filosofie van zijn beroep op andere gebieden van de tandheelkunde en behoudt de tanden tot het uiterste terwijl hij streeft naar de beste resultaten.

  • 12 jaar ervaring

  • Doctorstitel op endodontie

  • 10000+ wortelkanaalbehandelingen

  • 15000+ Prothetische gevallen
    Geavanceerde implantaatondersteunde prothesetraining

dr mehmet specialist tandarts istanbul turkijke hollywoodsmile dentaltravel zirkonium glam

Dr. Fatih İbiş

dr fatih haartransplantatie turkije Istanbul haar baard haargroei esthetica .jpg

Dr. Fatih İbiş bedient zijn patiënten sinds 2013 in het kader van de medische ethiek op het gebied van medische esthetiek en haartransplantatie. Hij voltooide zijn lagere en middelbare schoolopleiding opnieuw in Manavgat. Hij studeerde af aan de Faculteit der Geneeskunde, Süleyman Demirel University Faculteit der Geneeskunde in 2008. In 2011 op het gebied van medische esthetiek; hij startte met opleidings- en certificeringsprogramma's voor haartransplantatie, botox, vulling, mesotherapie en PRP-procedures en volgt nog steeds workshopseminars om zijn kennis up-to-date te houden. In zijn 13 jaar medisch leven deed hij ervaring op in ziekenhuizen op hoog niveau, zoals het John Hopkins Medicine Hospital, en deelt deze ervaringen met zijn patiënten in de ziekenhuisomgeving en privéklinieken.

 

ONDERWIJS EN GESPECIALISEERD IN
Isparta Süleyman Demirel School of Medicine (2002-2008)

 

WERK ERVARINGEN
Sondurak Ümran Medisch Centrum (2012-Nog steeds aan het werk)

Staatsziekenhuis Gebze Fatih (2008-2010)

Darıca Farabi opleidings- en onderzoeksziekenhuis (2008-2010)

Hereke 112 Ambulancedokter (2010-2011)

Haartransplantatiekliniek (2013-Nog steeds aan het werk)

Geneeskunde Azië Spoeddienst (2011-2013)

Arbeidsarts OSGB (2015-Nog steeds aan het werk)

Anatolisch Gezondheidscentrum, Afdeling Chemotherapie (2013-2014)

bottom of page