top of page
smile design n1 esthetics 2.jpg

Restauratieve tandheelkunde
en esthetische hechting

Adhesieve hechtsystemen worden gebruikt voor de behandeling van tandbederf, verlies van tandmateriaal door trauma, milde malposities en verkleuringen. De nieuwste generatie composietmaterialen geven ons het voordeel dat we een breed scala aan problemen in de tandartspraktijk kunnen behandelen zonder samen te werken met het tandtechnisch laboratorium.

Composietmaterialen worden gebruikt om de vorm, kleur en lengte van de tand te veranderen. De openingen tussen de tanden (diastemen) kunnen ook worden opgevuld om een ​​esthetisch resultaat te creëren. Verkleuringen kunnen ook worden gemaskeerd. Afgebroken tandstructuur kan worden vervangen met behulp van adhesieve hechtsystemen

  • Instagram
  • Facebook

Hoe Bonding
Systemen Werken?

Het oppervlak van de tand wordt opgeruwd met behulp van laagkorrelige boren en zuren om de hechtsterkte te verbeteren. Op het oppervlak wordt een hechtmiddel aangebracht en op het oppervlak wordt composietmateriaal in de kleur van de tand aangebracht. Materialen worden uitgehard met behulp van een lichtapparaat. Wanneer het uitharden is voltooid, wordt het materiaal gevormd met behulp van boren en schijven en wordt het uiteindelijke oppervlak gepolijst. De behandeling duurt, afhankelijk van het geval, 30 minuten tot 1 uur.

Contact

Stuur ons een verzoek wanneer je maar wilt. Laten we samen je behandeling plannen!

bottom of page