top of page
n1 esthetics smile design

Smile design

Wij brengen je in contact met een gerenommeerde tandheelkundige kliniek in Istanbul die uitstekende tandheelkundige zorg biedt met deskundige tandartsen uit elke tak van tandheelkunde. Met de unieke nabijheid van de luchthaven Sabiha Gokcen, dient deze kliniek als een perfecte bestemming voor de stralende glimlach waar je van gedroomd heeft!

  • Instagram
  • Facebook
dr mehmet specialist tandarts istanbul turkijke hollywoodsmile dentaltravel zirkonium glam

​De beroepspraktijk van specialist Dr. Mehmet omvat alle aspecten van operatieve, chirurgische en cosmetische tandheelkunde, waaronder endodontie, chirurgische endodontie, restauratieve tandheelkunde, smiledesign (laminaatfineer en volledige veneers) en implantologie. Hij streeft naar superieure resultaten en staat bekend om zijn gedetailleerde behandelplannen, waarbij rekening wordt gehouden met alle kenmerken van de patiënt, zoals de omliggende weefsels en gezichtskenmerken. Door zijn karakter dat belang hecht aan details, biedt hij de meest accurate benadering van de patiënt door de factoren te voorzien die het behandelresultaat negatief kunnen beïnvloeden. Hij weerspiegelt de conservatieve filosofie van zijn beroep op andere gebieden van de tandheelkunde en behoudt de tanden tot het uiterste terwijl hij streeft naar de beste resultaten. 12 jaar ervaring Doctorstitel op endodontie 10000+ wortelkanaalbehandelingen 15000+ Prothetische gevallen Geavanceerde implantaatondersteunde prothesetraining

Dr. Mehmet

De gezondste vervanging voor ontbrekende tanden

Het Digital Smile Design programma onthult op voorhand resultaten dankzij vernieuwde digitale engineering

Zirkonium is een witmetaal dat in verschillende industriële branches wordt gebruikt

De binnenste laag van de tand is het pulpaweefsel die bij beschadiging dient te worden verwijderd.

Vaste prothesematerialen worden gebruikt om esthetische problemen op de voortanden weg te werken

Sedatie is de toepassing van sedativa door middel van inademing om de patiënt in een staat van diepe slaap te brengen.

Het bleken van de tanden is het witter maken van de buitenste laag van de tand (glazuur) door middel van het aanbrengen van chemische middelen.

Adhesieve hechtsystemen worden gebruikt voor de behandeling van tandbederf, verlies van tandmateriaal door trauma, milde malposities en verkleuringen.

digital smile design n1 esthetics.jpg

Contact Us

Neem contact op door het formulier in te vullen. We zullen zo snel mogelijk reageren.

Thanks for submitting!

bottom of page