top of page

Recensies

IMG-20220801-WA0017.jpg

Patrick, Jona, Kjell & Joke

Thank you so much for the great service. The hotel, transport, clinic.. It's all very good organised. From day one we felt very welcome because you all are so nice. We want to thank you all for the great experience and our new teeth. We would like to thank the whole team for everything. Greetings from us four

laptop

Recensie schrijven?

Stuur een mail naar n1esthetics.travelcare@gmail.com 

of stuur je bericht via ons contactformulier

My Story

Mijn naam is Vanessa en oprichter van N°1 Esthetics en N°1 Agency. N°1 Esthetics is ontstaan vanwege mijn eigen ervaring met de Turkse esthetica waardoor ik anderen kan helpen de juiste weg te vinden. Als jonge ondernemer in de artiestenwereld wens ik er graag altijd netjes uit te zien. ik kampte al enkele jaren met onzekerheid over mijn tanden en ondanks vele behandelingen in België en zelfs Duitsland ging het probleem nog steeds niet weg. 6 jaar lang werd ik aan het lijntje gehouden door verschillende artsen en ik heb meer dan € 8000 geïnvesteerd in beugels en bleken. Het resultaat die ik wou kwam niet. Mijn tanden waren nog steeds niet mooi recht (vanwege een overbeet) en bleken hielp voor mij zo goed als niet.

Na een lange zoektocht kwam ik toevallig uit bij een tandarts in Istanbul en werd onmiddellijk enthousiast. Niet alleen verliep de communicatie zeer vlot, hij wist duidelijk waarover hij sprak, kwam professioneel over en het aanbod die ik in promo mocht ontvangen was onweerstaanbaar. Na wat research en enkele referenties verder zette ik de stap.

Dr. Mehmet heeft dit fantastisch gedaan en ik zal hem eeuwig dankbaar blijven. Dit was de beste beslissing die ik in lange tijd heb gemaakt ! 

Hoe verliep het proces?

Wel, voor ik vertrok hadden ze uiteraard foto's van mijn gebit nodig om een behandelplan op te maken. Nadat ik deze heb bezorgd konden ze me vertellen wat de mogelijkheden waren en hoeveel dit me zou kosten. Omdat ik, ondanks ik rook, nog een gezond gebit had zonder enige complicaties aan tandvlees e.d. was slijpen van de tanden en plaatsen van mijn nieuw gebit voldoende. Omdat ik hen contacteerde tijdens een promo campagne heb ik het enorme geluk gehad om dit aan een zeer mooie prijs te laten uitvoeren. Voor slechts € 3000 heb ik eindelijk het gebit dat ik altijd al wou, met 5* hotel + ontbijt én transfers inbegrepen. Het enige dat ik nog diende te regelen waren mijn vliegtickets, die ik toen voor amper € 150 heen en terug heb betaald. Het voelde alsof ik de lotto had gewonnen. NO WAY dat je voor deze prijs in België of Nederland een volledig nieuw gebit kan krijgen. Het stelde me dan ook gerust dat er op het gebit 10 jaar garantie is inbegrepen.

Zodoende kocht ik mijn vliegtickets en vertrok samen met een vriend naar Istanbul. Ik had namelijk alle informatie al in mijn bezit. Zoals waar ik heen moest lopen in de luchthaven van Sahiba Gökçen, waar ik zou verblijven, wie me zou rondbrengen en wanneer ik werd verwacht in de kliniek. Zo wist ik altijd op tijd wanneer ik diende klaar te staan in de lobby om opgehaald te worden. De communicatie verliep altijd zeer vlot.

Eens in de kliniek voelde het alsof ik er al jaren klant was, vriendelijk personeel en vooral een aangename sfeer. Mijn eerste indruk was de moderne inrichting en professionele uitstraling, ik was meteen gerust.

Het eerste gesprek met Dr. Mehmet was zeer informatief. Ik kreeg de volledige uitleg van A tot Z over de voorbereidingen, de behandeling en de nazorg. Tussendoor werd er regelmatig geïnformeerd naar mijn comfort en waren zowel verschillende artsen als assistenten behulpzaam in het proces. 

Het viel me op dat de werksfeer daar helemaal goed zit, een hecht team die zich 100% inzet voor hun patiënten.

Op dag 2 tijdens mijn verblijf in Istanbul begon fase 1 - Het slijpen van mijn tanden. Het was geen pretje, vooral omdat het toch wel even duurt, maar dankzij plaatselijke verdoving deed het gelukkig geen pijn. Na 3 uur slijpen maakten ze een afdruk van mijn geslepen tanden met een speciale beugel en gel. Hierna mocht ik eventjes uitrusten in het hotel, wat me ten goede was aangeraden.

Enkele uren later werd ik terug opgehaald en kreeg ik een tijdelijk gebit. Dit is niet zo gebruikelijk, maar aangezien het zondag was waren er geen laboranten aanwezig. Terwijl zij van een welverdiende rustdag genoten nam Dr. Mehmet mijn gebit onder handen en kon me alvast voorzien van een tijdelijk gebit. Omdat ik zelf maar 5 dagen kon blijven hebben ze zich hieraan aangepast om de behandeling tijdig te kunnen afronden.

Het slijpen was reeds gebeurd, zo konden we gemakkelijk de volgende dag over naar fase 2 - Mijn zirkonium gebit was klaar om gepast te worden. Het was enorm spannend toen ze deze plaatsten. Via een spiegel zag ik het allemaal gebeuren en voelde een golf van emoties over me komen toen ik het resultaat zag. Ik had nog de optie om iets aan te passen, de vorm, de tint,... Maar dat hoefde helemaal niet. Het was perfect.

Vanessa ceo n1 esthetics hair and beauty istanbul_edited.jpg
bottom of page